link-media.no

Om oss

Link Media er et designbyrå som spesialiserer seg på nettsider utviklet med WordPress, for kunder over hele landet. Vi hjelper deg med å finne ut av hva dine behov er, og oppnå disse.

Møt teamet

Bjarne P. Snopestad

Video- & bilderedigering
j

Jonas A. B Brynildsen

Illustrasjon & design

André Halvorsen

Fotografi & dronefoto

Våre verdier

Vår viktigste prioritering er at du som kunde skal få glede av tjenestene våre. Det gjør vi gjennom å skape gode relasjoner til din bedrift. Vi vil bli bedre kjent med deg, og gi deg løsninger tilpasset nettopp dine behov.

Hos oss skal du slippe frustrasjon og lange ventetider hvis det er noe du trenger hjelp til. Vi ønsker at du skal sitte igjen med en god følelse etter at du har snakket med oss. Derfor vil vi at du kan kontakte oss om hva det måtte være. Det gjør at gode råd og løsninger aldri er langt unna.

Vårt løfte til deg som kunde gjenspeiles i verdiene våre;

Service, kvalitet og tillit

%

WordPress

%

Organisk SEO

%

Godt humør og smil 🙂

%

Deadline delivery

%

WordPress

%

Organisk SEO

%

Godt humør og smil 🙂

%

Deadline delivery

Vi er i nærheten

Link Media har kontorer sentralt på Skøyen i Oslo og i Grimstad. Vi mener at vi på denne måten får det beste fra to verdener. I Oslo har vi kort reisevei til flere kunder og sentrale knutepunkter.

I solbyen Grimstad ligger kontorene våre et steinkast fra UiA campus Grimstad, hvor et sterkt fagmiljø utdanner det vi mener blir Norges flinkeste webutviklere og webdesignere.

 

Bli med på laget?

Oppdragsmengden øker, og vi er på jakt etter flinke mennesker som kan bidra til at våre kunder får den servicen og kvaliteten som forventes.