Om oss

Link Media er et designbyrå som spesialiserer seg på nettsider utviklet med WordPress, for kunder over hele landet. Vi hjelper deg med å finne ut av hva dine behov er, og oppnå disse.

Våre verdier

Vår viktigste prioritering er at du som kunde skal få glede av tjenestene våre. Det gjør vi gjennom å skape gode relasjoner til din bedrift. Vi vil bli bedre kjent med deg, og gi deg løsninger tilpasset nettopp dine behov.

Hos oss skal du slippe frustrasjon og lange ventetider hvis det er noe du trenger hjelp til. Vi ønsker at du skal sitte igjen med en god følelse etter at du har snakket med oss. Derfor vil vi at du kan kontakte oss om hva det måtte være. Det gjør at gode råd og løsninger aldri er langt unna.

Vårt løfte til deg som kunde gjenspeiles i verdiene våre;

Service, kvalitet og tillit

%

WordPress

%

Organisk SEO

%

Godt humør og smil 🙂

%

Deadline delivery

%

WordPress

%

Organisk SEO

%

Godt humør og smil 🙂

%

Deadline delivery

Samarbeid

Link Media har kontorer sentralt på Skøyen i Oslo og i Grimstad. Vi mener vi på denne måten får det beste fra to verdener. I Oslo har vi kort reisevei til flere kunder og sentrale knutepunkter.

I solbyen Grimstad er vi et steinkast fra UiA campus Grimstad, hvor et sterkt fagmiljø utdanner det vi mener blir Norges flinkeste webutviklere og designere.

 

Møt oss

Bli med på laget?

Oppdragsmengden øker, og vi er alltid på jakt etter flinke mennesker som kan bidra til at våre kunder får den servicen og kvaliteten som forventes.

Hjem

Om oss

Hjem

Tjenester

Blogg

Om oss

Prosjekter

Kontakt

Support

Kundeportal

 

 

Nettside

Nettbutikk

Skreddersydd Nettside

Synlighet & Markedsføring

Grafikk & Design

Innhold

 

Maler

 

 

Wordpress SEO

Responsivt Design

window.onload = meny(); function meny(){var segments = window.location.pathname.split('/'); var toDelete = []; for (var i = 0; i < segments.length; i++) { if (segments[i].length < 1) { toDelete.push(i); } } for (var i = 0; i < toDelete.length; i++) { segments.splice(i, 1); } var filename = segments[segments.length - 1]; console.log(filename); document.getElementById(filename).addClass='getred'; }

Våre tjenester

Komplett nettside

Klar til bruk