Om oss

Link Media er et designbyrå som spesialiserer seg på nettsider utviklet med WordPress, for kunder over hele landet. Vi hjelper deg med å finne ut av hva dine behov er, og oppnå disse. Vi er stolte av det vi gjør, og av våre samarbeidspartnere.

Våre verdier

Vår viktigste prioritering er at du som kunde skal få glede av tjenestene våre. Det gjør vi gjennom å skape gode relasjoner til din bedrift. Vi vil bli bedre kjent med deg, og gi deg løsninger tilpasset nettopp dine behov.

Hos oss skal du slippe frustrasjon og lange ventetider hvis det er noe du trenger hjelp til. Vi ønsker at du skal sitte igjen med en god følelse etter at du har snakket med oss. Derfor vil vi at du kan kontakte oss om hva det måtte være. Det gjør at gode råd og løsninger aldri er langt unna.

Vårt løfte til deg som kunde gjenspeiles i verdiene våre;
Service, kvalitet og tillit

Års erfaring

Fornøyde kunder

Fullførte prosjekter

Båt-is

Samarbeid

Link Media har kontorer sentralt på Skøyen i Oslo og i Grimstad. Vi mener vi på denne måten får det beste fra to verdener. I Oslo har vi kort reisevei til flere kunder og sentrale knutepunkter.

I solbyen Grimstad er vi et steinkast fra UiA campus Grimstad, hvor et sterkt fagmiljø utdanner det vi mener blir Norges flinkeste webutviklere og designere.

 

Møt oss

Nicholas J. T. Sterud

Nicholas J. T. Sterud

Daglig leder

Primus motor. Nicholas er den orginale gründeren i Link Media. Han startet for seg selv da han ønsket å jobbe i en bedrift som var i tråd med egne verdier. Dette har nå blitt ryggraden i Link Media.
 
E-post: njs@link-media.no
Ragnar Parr Bjørnsund

Ragnar Parr Bjørnsund

Utvikler

Ragnar er en fargerik personlighet med et øye for muligheter og løsninger. Han har funnet sin lidenskap i programmering, som han får fritt utløp for i Link Media.
 
E-post: rpb@link-media.no
Ike Henrik E. Pedersen

Ike Henrik E. Pedersen

Designer

Ike Henrik er en designer som er nøyaktig og behersker mange stilarter. Med små grep hjelper han bedrifter med å se bra ut, som gir store resultater. Illustrasjoner og stilvalg er hans greie.
 
E-post: ike@link-media.no

Aktuelle saker

Hva er søkemotoroptimalisering – SEO?

Hva er søkemotoroptimalisering – SEO?

Hva er søkemotoroptimalisering (SEO) og hvorfor er det viktig? - Dette trenger du å viteSøkemotoroptimalisering (SEO) er kunsten og det tekniske som ligger bak økt rangering for nettsider i søkemotorer som Google. Fordi søk i f.eks Google er den vanligste måten å...

les mer
Informasjon om COVID-19

Informasjon om COVID-19

Link Media har fullt fokus på å bistå kundene våre gjennom den pågående situasjonenVåre åpningstider og leveranser er ikke påvirket av den pågående COVID-19 situasjonen. Vi er kun en telefonsamtale, e-post eller et videoanrop unna. Her finner du vår...

les mer
Trenger jeg en nettside?

Trenger jeg en nettside?

Trenger du en egen nettside i 2020? Ja det trenger du, og her er 8 gode grunner til hvorfor.Dersom du er usikker på om du skal skaffe en nettside til din bedrift, skal jeg spare deg litt tid - du trenger en nettside, og den bør være god. Nettside skal være med på å...

les mer

Bli med på laget?

Oppdragsmengden øker, og vi er alltid på jakt etter flinke mennesker som kan bidra til at våre kunder får den servicen og kvaliteten som forventes.

Prosjekter