Domene og sikkerhet

For jevn, rask og ikke minst sikker drift av din nettside tilbyr vi profesjonell hosting, vedlikeholdstjenester og backup.

Hosting og Drift

Vi passer på

nettsiden din

For å publisere en nettside og holde den oppdatert, kreves mer enn et webbområde. Det kreves også teknisk kunnskap. Derfor tilbyr vi ikke bare skreddersydde hosting og backuppakker, men også service og supportavtaler. Da er din bedrifts nettside i trygge hender.

Driftet 24/ 7/365 av teknikere med over
20 års erfaring

Din bedrifts nettside skal ikke bli treg eller gå ned bare fordi den er populær! Våre webservere er lynraske og laget for å takle ekstreme belastninger.

%

  • 100% 100%

01

Driftet 24/7/365

%

  • 100% 100%

02

Lynrask hastighet

%

  • 100% 100%

03

Sikkerhet i verdensklasse

%

  • 99.998% 99.998%

04

Markedsledende oppetid

Sikkerhet og tilgjengelighet
 – alltid på nett

For å garatere stabil drift av nettsiden din, tilbyr vi deg en hostingpakke skreddersydd for dine behov, som kan tilpasses nye krav til enhver tid, om nødvendig. Våre mange års erfaring med implementering av web-prosjekter i nært samarbeid med vårt datasenter gjør at vi kan støtte deg i planleggingen.

For oss slutter ikke et prosjekt med ferdigstillelsen av nettsiden din, vi følger deg selv etter leveransen av prosjektet ditt. På forespørsel vil vi levere skreddersydde servicepakker for langsiktig omsorg. Spesielt er kontinuerlig optimalisering av en nettside nøkkelen til bærekraftig suksess.

Et domene er identiteten din på Internett, og domenenavnet har blitt viktigere enn både telefon og adresse for mange bedrifter. Velg blant generiske domener som .com, landsdomener som .no eller spesifikke domener som .email. Sammen finner vi det beste domene for din bedrift.

E-post for bedrifter

E-post du vil like

Din e-post, der du vil ha den, der du vil lese den, effektivt filtrert av spam filter. Full support, enkelt å flytte.

Postadresse:
Laura Gundersens gate 3, 0168 Oslo

© 2019 Link Media AS | Org.nr. NO 915298443 MVA

LAGET MED  I NORGE