link-media.no

Grafikk & Design

Med et gjennomført design og god grafikk er det lettere for besøkende å danne seg et forhold til bedriften. Gode brukeropplevelser skapes med design og grafikk som fremhever det besøkende trenger å se.

Bedriftsprofil

Utseende er veiledende for hvilke inntrykk kunder har om bedriften. Gjennomgående elementer som farger, bilder, tekst og former skaper profesjonalitet og trygghet.

Et profesjonelt utarbeidet utseende bidrar til å skape det inntrykket du ønsker at kunder, samarbeidspartnere og fremtidige ansatte skal danne seg av din bedrift.

Bilde & Videoredigering

Utsnitt og fargevalg er små triks som brukes for å gjennomføre den stilen, eller det designet du ønsker. Bilder kan behandles for å skape inntrykket som passer din profil. Det finnes også muligheter for å kjøpe profesjonelle bilder som fyller profilen til din bedrift.

Det er ofte aktuelt med korte filmer for bruk på nettsiden eller i andre sammenhenger. Dette redigerer vi med effekter, farger og tekst, i tillegg til tilpasning for bruk på web. Motion Graphics og 3D animasjon kan utvikles og leveres der det trengs.

R

Korrigering

R

Effekter

R

Animasjon

Er du interessert i tilpasset design? Vi går gjerne gjennom dine behov med deg, og gleder oss til å høre fra deg.

Grafikk

Ethvert design har grafiske elementer som bygger opp det helhetlige inntrykket. Logo, ikoner, illustrasjoner og utsnitt er en stor del av identiteten til din bedrift.

R

Vektor

R

Infographics

R

3D Grafikk

Tilpasning av design

Vi tilpasser og lager grafikk for alle overflater og behov. Logoer og designelementer er laget med vektor-grafikk, som betyr at de kan skaleres i uendelige størrelser.

R

Web

R

Print

R

Reklame

Funksjonalitet

Fantasien er det eneste som begrenser hva som er oppnåelig på en nettside. Med JavaScript og skalerbare løsninger skaper vi de funksjonene du trenger for å oppnå målene dine.

R

Personalisering

R

Applikasjon

R

Innovasjon

Klar til å sette i gang?

Vi hører gjerne om ditt prosjekt. Kontakt oss i dag for en kartlegging av dine behov.

HTML, CSS og JavaScript

Alle nettsider er en HTML-kode som din enhet leser for å presentere innholdet. Nettsiden kan ved hjelp av CSS og JavaScript gjøres svært interaktiv. Det er også CSS og JavaScript som gjør nettsiden responsiv slik at innholdet tilpasses skjermen den leses på.

Hovedsakelig tilpasser vi CSS og JavaScript i vårt WordPress-system. Vi koder gjerne WordPress slik at vi kan gi deg ekstra funksjonalitet når det er behov for det.

Fra bloggen