Responsivt Design

I Link Media vet vi at kundene våre trenger nettsider som ser bra ut og fungerer godt uavhengig av hvor og hvilke enheter som blir brukt. Vårt utviklingsteam vil gi din bedrift eller organisasjon en responsiv nettside du er stolt av å vise frem til kunder, investorer og samarbeidspartnere. Det beste av alt er at din responsive nettside vil gi alle besøkende den beste opplevelsen, enten de besøker deg fra en PC, smarttelefon, eller til og med smart TV.

Hva er responsivt design?

Har du noen gang besøkt en nettside på smarttelefonen eller nettbrettet ditt bare for å finne ut at den mindre skjermen kutter ut mye av innholdet, eller gjør noen funksjoner vanskelige å bruke? Valgte du å forlate nettsiden og fant et bedre alternativ, eller utsatte du besøket til en større skjerm var tilgjengelig? Dette problemet hadde du unngått om du besøkte en responsiv nettside.

Responsive nettsider responderer på brukeren sin enhet for å kunne variere måten innhold blir presentert på og inkludere utvalgte elementer som er tilpasset skjermstørrelsen.

Et eksempel, kan det hende din neste kunde søker etter et produkt eller tjeneste du tilbyr på en smarttelefon på bussen, eller i en lunsjpause. Senere samme dag kommer denne potensielle kunden hjem og undersøker nettsiden igjen for å kjøpe et produkt, eller fullføre en forespørsel om informasjon. Om du ønsker å holde denne kunden interessert og fornøyd, da sørger du for at nettsiden din gir alle besøkende en god brukeropplevelse, uavhengig av hvordan han eller hun finner deg.

Hvorfor trenger bedrifter responsive nettsider?

Å tilby alle besøkende på din nettside en god opplevelse burde motivere deg til å benytte responsivt design. I 2016 passerte mobile nettleserebåde bærbare og stasjonære PCer i antall visninger, siden den gang har forspranget bare fortsatt å øke. Teknologien utvikler seg raskt. Dersom din nettside ble utviklet før dette, er det sannsynlig at hverken du eller designerne prioriterte responsivt webdesign og funksjonalitet. Det betyr at du står i fare for å miste besøkende til bedrifter som har responsive design på sine nettsider.

I tillegg til å beholde kunder på din nettside vil du også forsikre deg om at nye besøkende finner bedriften din når de søker på nettet. Google, verdens desidert største søkemotor har implementert en strategi for rangering og visning som prioriterer mobilvennlige nettsider i søkeresultater. Dersom du vil forsikre deg om at kunder finner deg når de søker på internett, trenger du en responsiv nettside for å ha en søkemotorvennlig nettside.

Hvorfor velge Link Media som ditt responsive webdesign-byrå?

Snakk med oss for å lære hvor enkelt det er å få en nettside som engasjerer deg og hele bedriften din. Vi starter med å bli kjent med din bedrift og målene du håper å oppnå med din digitale tilstedeværelse. Tilslutt leverer vi en nettside som er enkel å vedlikeholde og som er tilpasset dine behov.

Vi spesialiserer oss på å levere gode nettsider for bedrifter og organisasjoner, men vi lykkes på grunn av vår pålitelige kommunikasjon og fokuset på god kundeservice.

Dette sier kundene våre om oss

Ikke tving kunder til å zoome

Bestill gratis gjennomgang i dag. Vi gjør deg responsiv på nett.