Innhold

Det viktigste for en nettside er innholdet, og hvordan dette presenteres. Først og fremst er nettsiden et utstillingsvindu for din bedrift – da er det viktig at dette er presentert på en god måte som vekker interesse, og skaper et godt inntrykk hos besøkende. Vi hjelper deg med å utvikle dine preferanser til innhold og utseende, og sørger for at det tekniske er i orden.

Tekstinnhold

Det kan være vanskelig og tidkrevende å skrive tekst på sin egen nettside. Informasjonen på nettsiden skal være av interesse for målgruppen din, samtidig som innholdet og oppbyggingen påvirker synligheten til bedriften din i søkemotorer. Tekstutforming kan være enklere med et objektivt syn, og vi hjelper deg gjerne med dette.

Hvordan skape godt innhold?

Et godt råd kan være å sette av god tid til å skrive tekst til nettsiden. Erfaringen tilsier at dette tar lengre tid enn antatt. Teksten burde være kort og konsis, slik at det blir lett å lese for besøkende. Husk å beholde fokus på hva dine besøkende interesserer seg for. Kom raskt til poenget og ikke skriv deg vekk fra overskriften.

Det visuelle er også en viktig del av nettsiden, og det første inntrykket den besøkende får på siden. Det visuelle illustrerer det din bedrift ønsker å formidle, og gjør nettsiden levende.

Kan vi hjelpe?

Vi har et eksternt perspektiv og hjelper deg med å skape og presentere riktig innhold.

Vi går gjennom hva du ønsker å presentere og til hvem. Deretter skaper vi innholdet slik at det er lettleselig og optimalisert for søkemotorer. Med oppdaterte analyser og statistikk fra søketrender på internett, vil innholdet på nettsiden være målrettet for dine besøkende.

Trenger du innhold?

Vi er klare til å snakke om ditt prosjekt. Kontakt oss i dag, så sørger vi for at ballen begynner å rulle.

Selskaper vi jobber med

Aktuelt om innhold

Hva er søkemotoroptimalisering – SEO?

Hva er søkemotoroptimalisering – SEO?

Hva er søkemotoroptimalisering (SEO) og hvorfor er det viktig? - Dette trenger du å viteSøkemotoroptimalisering (SEO) er kunsten og det tekniske som ligger bak økt rangering for nettsider i søkemotorer som Google. Fordi søk i f.eks Google er den vanligste måten å...

les mer
Informasjon om COVID-19

Informasjon om COVID-19

Link Media har fullt fokus på å bistå kundene våre gjennom den pågående situasjonenVåre åpningstider og leveranser er ikke påvirket av den pågående COVID-19 situasjonen. Vi er kun en telefonsamtale, e-post eller et videoanrop unna. Her finner du vår...

les mer
Trenger jeg en nettside?

Trenger jeg en nettside?

Trenger du en egen nettside i 2020? Ja det trenger du, og her er 8 gode grunner til hvorfor.Dersom du er usikker på om du skal skaffe en nettside til din bedrift, skal jeg spare deg litt tid - du trenger en nettside, og den bør være god. Nettside skal være med på å...

les mer