link-media.no

Nettbutikk

Få kontakt med kundene dine med en robust nettbutikk. Vi gjør netthandel enkelt med å integrere betaling, lagerstyring og frakt. Det betyr at du alltid vet hvordan din nettbutikk presterer. Kundene dine skal ha gleden av en trygg, oversiktlig og enkel netthandel. Samtidig vil du sette pris på hvor enkelt det er å drive din nettbutikk.

WordPress og WooCommerce

Nettbutikkløsning

Få gleden av verdens mest populære nettbutikkløsning
Hva er WooCommerce og hvorfor burde du bruke det til din nettbutikk?
WooCommerce er verdens mest populære nettbutikkløsning. Det er estimert at over 30% av verdens nettbutikker bruker WooCommerce. Med WooCommerce får du en komplett nettbutikkløsning som er rask, enkel å bruke, og som kan tilpasses etter behovene til din nettbutikk.

WooCommerce er WordPress
WooCommerce er en utvidelse til WordPress. Dette er en fordel da WordPress er enormt populært, nettopp fordi det er så fleksibelt og funksjonelt. Millioner av bedrifter velger å bruke WordPress fordi det tilbyr det beste rammeverket for deres nettsider. WordPress er raskt, sikkert og skalerbart.

Hvem passer WooCommerce-nettbutikk for?
Har du en eksisterende nettside bygget på WordPress kan denne utvides til å inkludere nettbutikkløsningen WooCommerce. Dette er både praktisk og rimeligere når du starter din nettbutikk.
Alt fra små til store nettbutikker velger WooCommerce som sin nettbutikkløsning. Spesielt om du har en blogg eller mye innhold på nettsiden din, vil WooCommerce ha en fordel overfor andre løsninger fordi nettbutikken er integrert i nettsiden.

Slik fungerer det

Oppstart

Vi går grundig gjennom alle behovene din nettbutikk skal oppfylle

Produksjon

Len deg tilbake. Vi designer og produserer din nye nettbutikk.

Kvalitetssikring

Tekniske- og funksjonelle krav testes og kvalitetssikres.

Publisering

Din nye nettbutikk er
ferdig og er klar for publisering.

Enkel lagerstyring

WooCommerce Nettbutikk kommer med innebygget lagerstyring, som gjør det enkelt å holde styr på din lagerbeholdning. Vi tilpasser rammeverket slik at du til enhver tid kan ha komplett oversikt over din nettbutikk. Brukervennlig og enkel lagerstyring er avgjørende for at du effektivt kan drive din nettbutikk.

R

Integrasjoner

R

Automatisering

R

Komplett oversikt

Frakt

Kundene dine forventer rask og effektiv frakt med kjente og praktiske fraktalternativer. Frakt er en viktig del ved å drive nettbutikk. Vi setter opp og integrerer fraktløsninger i din nettbutikk. Det gjør det enkelt å administrere for deg, og kundene dine får varene sine til avtalt tid og sted.

R

Enkel administrasjon

R

Bring, Post Nord, DHL, etc.

R

Direkte integrasjon

Betalingsløsninger

Kjente betalingsløsninger bidrar til å skape tillit og trygghet hos kundene dine. Når potensielle kunder kommer til betaling i kassen, øker sannsynligheten for at de begynner å tvile på seg selv. “Trenger jeg virkelig dette?” “Er det verdt pengene?”.
På det siste steget før kjøpet er gjennomført i nettbutikken skal det lite til før kunden forlater handlekurven. Dette skjer oftere om ikke kunden kjenner igjen betalingsløsningen.

For å sikre en vellykket handel i nettbutikken tilbyr vi oppsett, støtte og integrasjon av alle kjente betalingsløsninger.

R

Sikkert, Raskt og Enkelt

R

Visa, MasterCard, Vipps, Klarna, PayPal, Stripe

R

Onsite og offsite løsninger

Utvidet analyse

Ved å forstå kundene dine og deres handlingsmønstre i nettbutikken, kan du sørge for at flere besøkende har en god opplevelse i din nettbutikk. Utvidet analyse gir deg mulighet til å vite hvordan nettbutikken blir brukt. Da får du et komplett bilde av hvordan din nettbutikk til en hver tid presterer.

Utvidet analyse i nettbutikken gir deg muligheten til å målrettet bruke ressursene dine.

R

Google Analytics for WooCommerce

R

Utvidet produktanalyse

R

Avansert statistikk, enkelt presentert

Eksterne integrasjoner

La informasjonen flyte. Fordelen med å bruke verdens mest populære løsning for nettbutikker (WooCommerce) og den mest brukte publiseringsløsningen for nettsider (WordPress), er at vi kan bruke ferdigutviklede programtillegg som gjør integrasjoner mot regnskapsprogrammer, CRM og CMS-systemer både raskt, sikkert og effektivt. Dette gjør nettbutikken kostnadseffektiv og stabil i drift.

R

Visma, Fiken, PowerOffice Go, 24SevenOffice

R

MailChimp, Facebook, Instagram etc.

R

Stabilitet og Sikkerhet

Priser Nettbutikk

Utvide fra eksisterende nettside?

Har du en eksisterende nettside bygget på WordPress kan denne utvides til å inkludere WooCommerce Nettbutikk. Dette er både praktisk og rimelig når du starter din nettbutikk.

Hvorfor velge Link Media som ditt WooCommerce nettbutikk-byrå?

Snakk med oss for å lære hvor enkelt det er å få en nettbutikk som engasjerer deg og kundene dine. Vi starter med å bli kjent med bedriften din, og målene du ønsker å oppnå med din digitale tilstedeværelse. Vi leverer en nettbutikk som er tilpasset behovene til din bedrift, brukervennlig og enkel å vedlikeholde.

Vi spesialiserer oss på å levere gode nettsider og nettbutikker for bedrifter, og blomstrer på grunn av pålitelig kommunikasjon og fokuset på god kundeservice.

Klar til å sette i gang?

Vi gleder oss til å høre om ditt nettbutikk-prosjekt. 

Aktuelle saker