link-media.no

Nettside

Potensielle kunder, samarbeidspartnere og fremtidige ansatte assosierer en profesjonell nettside med kvaliteten på produktene og tjenestene du leverer. For å gjøre din nettside levende og brukervennlig, bygger våre nettsider på et profesjonelt rammeverk.

Hele veien

Vi er der hele veien: fra kartlegging og produksjon, til publisering, hosting og domener – slik får du en gjennomført nettside. Vi sørger for at nettsiden gjenspeiler identiteten til din bedrift og er optimalisert for søkemotorer.

Serviceavtalen garanterer at alt fungerer optimalt og holdes oppdatert også etter publisering av nettsiden. Det viktigste for oss i Link Media er at kunden er fornøyd – derfor har vi førsteklasses support.

Slik fungerer det

Oppstart

Gjennom en hyggelig prat blir vi enige om behovene til den nye nettsiden din.

Produksjon

Len deg tilbake. Vi designer og produserer nettsiden.

Kvalitetssikring

Tekniske og funksjonelle krav testes og kvalitetssikres.

Publisering

Nettsiden er
ferdig og er klar for publisering.

Profesjonelle verktøy

I Link Media har vi spesialisert oss på WordPress, som er verdens mest brukte publiseringsplattform. Det stilles høye krav til WordPress fra den store mengden brukere. Dette møtes med et svært fleksibelt rammeverk som gir utviklere stor frihet. I tillegg fører WordPress sin popularitet til at det finnes mye ferdig funksjonalitet og programtillegg, som gir kostnadseffektiv produksjon og god avkastning på investeringen.

R

Raskt

R

Sikkert

R

Brukervennlig

Responsivt design

Responsive nettsider er nødvendig. Ikke bare for kundene dine, men også for å unngå at nettsiden din blir nedprioritert av søkemotorer som Google og Bing. Link Media spesialiserer seg på responsive nettsider som tilpasser seg alle skjermstørrelser. Du får bedre rangering i søkemotorer med responsivt design på din nettside.

R

Responsive maler

R

Tilpasset alle skjermstørrelser

R

Forbedret rangering i søkeresultater

Malbasert nettside

Malbasert nettside gir produksjonen en løpende start. Da har vi et ferdig rammeverk å bygge videre på som individuelt tilpasses din bedrift og fremtoning. Ikke minst oppnår vi brukervennlighet og enkel navigering samtidig som kostnadene er forutsigbare. Vi kan garantere effektiv levering av din nettside innenfor faste rammer.

R

Individuell tilpassning

R

Rask levering

R

Innenfor deadline og budsjett

Synlighet i søkemotorer

Vi følger den beste praksisen for søkemotorvennlig design og utvikling. Det gjør at søkemotorer som Google og Bing forstår hva din nettside tilbyr. Med søkeoptimalisert utvikling får du høyere prioritering i søkemotorer, og dermed mer igjen for din investering i nettsider.

R

Søkemotorvennlig kode

R

SEO sjekkliste

R

Forbedret synlighet

Enkelt å redigere

Med Link Media Nettside Plattform gruer du deg ikke lenger til å redigere innhold på nettsiden din. Du kan enkelt redigere selv, eller vi kan gjøre det for deg. Med vår brukervennlige CMS blir det enkelt både å endre og legge til tekst, bilder og blogginnlegg. Du er selvsagt så involvert som du selv ønsker, og vi står alltid klare til å hjelpe deg.

R

Rediger på forsiden med visuel bygger

R

Brukervennlig nettside-plattform

R

Enkel og sikker innlogging

Trenger du ny nettside?

Ingen nettsider er like. Bestill din kartlegging i dag.

Priser Nettside

Vi skiller oss ut

Support & oppfølging. Alle våre kunder har fri support som del av vår serviceavtale. Både under produksjon og etter publisering holder vi løpende kontakt ved behov. Vi følger gjerne opp med rapporter om trafikk og forslag til forbedringer på din nettside.

Det er enkelt og proft. Målsettingen er at det skal være enkelt for deg å ha en nettside som viser frem bedriften din på en profesjonell måte. Alt som er viktig for en nettside, tar vi oss av. For å sikre et godt resultat, følger produksjonen en nøye utprøvd metode som sørger for at nettsiden oppfyller våre strenge krav til både funksjonalitet og utseende.

Ekspertise på skalerbarhet. Hvorfor låse deg til en fast størrelse på nettsiden? Bruk av solid rammeverk, velprøvd funksjonalitet og skalerbare serverløsninger gjør det enkelt å bygge ut nettsiden din, lage ny funksjonalitet og skalere opp for økt trafikk på nettsiden din.

Sikkert, oppdatert og tilgjengelig. Når nettsiden din er ferdig kan vi hoste den på vår spesialkonfigurerte WordPress-server som inkluderer profesjonell sikkerhet, premium programtillegg, automatisk daglig backup (med ett-klikk gjenoppretting) og optimalisert hastighet og oppetid.

Vi skiller oss ut

Fri support & oppfølging. Alle våre kunder har fri support som del av vår serviceavtale. Både under produksjon og etter publisering holder vi løpende kontakt ved behov. Vi følger opp med rapporter om trafikk og forslag til forbedringer på din nettside.

Det er enkelt og proft. Målsettingen er at det skal være enkelt for deg å ha en nettside som viser frem bedriften din på en profesjonell måte. Alt som er viktig for en nettside, tar vi oss av. For å sikre et godt resultat, følger produksjonen en nøye utprøvd metode som sørger for at nettsiden oppfyller våre strenge krav til både funksjonalitet og utseende.

Ekspertise på skalerbarhet. Hvorfor låse deg til en fast størrelse på nettsiden? Bruk av solid rammeverk, velprøvd funksjonalitet og skalerbare løsninger gjør det enkelt å bygge ut nettsiden din, lage ny funksjonalitet og skalere opp for økt trafikk på nettsiden din.

Sikkert, oppdatert og tilgjengelig. Når nettsiden din er ferdig kan vi hoste den på en av våre spesialkonfigurerte WordPress-servere. Serverne inkluderer profesjonell sikkerhet, automatisk daglig backup (med ett-klikk gjenoppretting) og optimalisert hastighet og oppetid.

Prosjekter

WordPress nettside utvikling

Slik kan vi hjelpe deg:

  • Vi gjør redigering av innhold enkelt, komfortabelt og fritt for frustrasjoner.
  • Vi sørger for at nettsiden er søkevennlig, så dine kunder finner deg.
  • Vi setter deg opp på profesjonell hosting-plattform, så din nettside kjører sikkert, lynraskt og effektivt.

Vår tilnærming til nettsideutvikling

Det er mange som utvikler nettsider der ute, så hva gjør nettopp oss unike?

Vi har en grundig prosess som starter med å bli kjent med din bedrift sine mål, behov og filosofi. Når vi forstår identiteten til din bedrift og hvem din målgruppe er, setter vi i gang med strategien for at din nettside skal skille seg ut og ha en intuitiv brukeropplevelse.

Våre utviklere bygger grunnmuren nettsiden trenger for å nå dine mål. Vi trener opp teamet ditt i å bruke nettsiden (fjerner det tungvinte med å administrere nettsiden), og vi er tilgjengelige om det er noe du trenger.

Vi er stolte av kundeservicen vår og sørger alltid for å være tilgjengelige slik at vi kan tilby den høye kvaliteten du fortjener som kunde.

Klar til å sette i gang?

Vi er klare til å snakke om ditt prosjekt. Bestill din kartlegging i dag.

Aktuelt om nettside