Nettside

Potensielle kunder, samarbeidspartnere og fremtidige ansatte assosierer en profesjonell nettside med kvaliteten på produktene og tjenestene du leverer. For å gjøre din nettside levende og brukervennlig, bygger våre nettsider på et profesjonelt rammeverk.

Dette sier våre kunder:

 • "Oppsummert er det enkelt å anbefale Link Media til andre som er på jakt etter trygge og gode leveranser innen nettsider og markedsføring." Få med deg hele tilbakemeldingen og prosjektet her ...

  Bjørn Thore Finsrud, Daglig leder, Finsrud Kran og Transport

 • "Oppdraget bestod av både tekniske og kreative delleveranser hvor Link Media leverte til punkt og prikke hva gjelder avtalte tids-, kvalitets- og kostnadsrammer." Se prosjektet

  Kristoffer Orseth Carstens, Markedsansvarlig, Spire Finans

 • "Link Media yter svært god kundeservice med personlig oppfølging og har fast kundekontakt slik at vi som kunde føler oss meget godt ivaretatt. Som daglig leder for AB Takst – Aktiv Boligtaksering AS kan jeg trygt anbefale Link Media til andre firma." Se prosjektet

  Otto N. Olden, AB Takst – Aktiv Boligtaksering AS

 • "Geokontroll AS vil takke for godt samarbeid med Link Media i forbindelse med opprettelse av nye hjemmesider. Profesjonelt gjennomført og veldig fornøyd med resultatet samt at alt ble levert til avtalt tid. Kan gi mine beste anbefalinger til Link Media." Se prosjketet

  Lasse Mederud, Geokontroll

 • "Samarbeidet med Link Media fungerer utmerket, med gode forslag til våre nettsiders utforming og vedlikehold, samt rask og relevant respons på henvendelser." Se prosjektet

  Sigmund Gaaren, Sales and Marketing Manager, Smallworld Systems

 • "Vår ekspertise er maskiner, graving og massetransport. Veldig greit at de som har peiling på nettsider tar seg av det på en profesjonell måte. Nettsiden ble levert til avtalt tid og pris. Etter levering har support fungert knallbra! Jeg kan anbefale Link Media på det sterkeste." Se prosjektet

  Knut Melby, Daglig leder

 • "Jeg tok kontakt med Link Media for å fornye nettsiden vår. De stilte opp med gode råd, som gjorde at vi endte opp med helt ny nettside til avtalt tid og pris. Antall besøkende på nett er mangedoblet etter lanseringen av ny nettside. Tusen takk!" Se prosjektet

  Noureddine Moali, Adams Frisør

 • "Stor takk til Link Media som raskt leverte en profesjonell nettside til avtalt pris. Jeg fikk bestemme hvordan jeg ønsket siden og fikk gode råd der jeg trengte det. Vi gleder oss til fortsatt samarbeid om videreutvikling av vårt konsept!" Se prosjekt

  Isabelle Johansen, Colorz

Hele veien

Vi er der hele veien: fra kartlegging og produksjon, til publisering, hosting og domener – slik får du en gjennomført nettside. Vi sørger for at nettsiden gjenspeiler identiteten til din bedrift og er optimalisert for søkemotorer.

Serviceavtalen garanterer at alt fungerer optimalt og holdes oppdatert også etter publisering av nettsiden. Det viktigste for oss i Link Media er at kunden er fornøyd – derfor har vi førsteklasses support.

Slik fungerer det

Oppstart

Vi går grundig gjennom alle behovene din nettside skal oppfylle.

Produksjon

Len deg tilbake. Vi designer og produserer din nye nettside.

Kvalitetssikring

Tekniske og funksjonelle krav testes og kvalitetssikres.

Publisering

Din nye nettside er
ferdig og publiseres etter din godkjenning.

Profesjonelle verktøy

I Link Media har vi spesialisert oss på WordPress, som er verdens mest brukte publiseringsplattform. Det stilles høye krav til WordPress fra den store mengden brukere. Dette møtes med et svært fleksibelt rammeverk som gir utviklere stor frihet. I tillegg fører WordPress sin popularitet til at det finnes mye ferdig funksjonalitet og programtillegg, som gir kostnadseffektiv produksjon og god avkastning på investeringen.

R

Raskt

R

Sikkert

R

Brukervennlig

Responsivt design

Responsive nettsider er nødvendig. Ikke bare for kundene dine, men også for å unngå at nettsiden din blir nedprioritert av søkemotorer som Google og Bing. Link Media spesialiserer seg på responsive nettsider som tilpasser seg alle skjermstørrelser. Du får bedre rangering i søkemotorer med responsivt design på din nettside.

R

Responsive maler

R

Tilpasset alle skjermstørrelser

R

Forbedret rangering i søkeresultater

Malbasert nettside

Malbasert nettside gir produksjonen en løpende start. Da har vi et ferdig rammeverk å bygge videre på som individuelt tilpasses din bedrift og fremtoning. Ikke minst oppnår vi brukervennlighet og enkel navigering samtidig som kostnadene er forutsigbare. Vi kan garantere effektiv levering av din nettside innenfor faste rammer.

R

Individuell tilpassning

R

Rask levering

R

Innenfor deadline og budsjett

Synlighet i søkemotorer

Vi følger den beste praksisen for søkemotorvennlig design og utvikling. Det gjør at søkemotorer som Google og Bing forstår hva din nettside tilbyr. Med søkeoptimalisert utvikling får du høyere prioritering i søkemotorer, og dermed mer igjen for din investering i nettsider.

R

Søkemotorvennlig kode

R

SEO sjekkliste

R

Forbedret synlighet

Enkelt å redigere

Med Link Media WordPress CMS gruer du deg ikke lenger til å redigere innhold på nettsiden din. Du kan enkelt redigere selv, eller vi kan gjøre det for deg. Med vår brukervennlige CMS blir det enkelt både å endre og legge til tekst, bilder og blogginnlegg. Du er selvsagt så involvert som du selv ønsker, og vi står alltid klare til å hjelpe.

R

Rediger på forsiden

R

Hjelpefilmer

R

Enkel og sikker innlogging

Trenger du ny nettside?

Ingen nettsider er like. Book en gratis gjennomgang i dag, så kartlegger vi sammen dine behov og sørger for at ballen begynner å rulle.

Priser Nettside

Vi skiller oss ut

Support & oppfølging. Alle våre kunder har fri support som del av vår serviceavtale. Både under produksjon og etter publisering holder vi løpende kontakt ved behov. Vi følger gjerne opp med rapporter om trafikk og forslag til forbedringer på din nettside.

Det er enkelt og proft. Målsettingen er at det skal være enkelt for deg å ha en nettside som viser frem bedriften din på en profesjonell måte. Alt som er viktig for en nettside, tar vi oss av. For å sikre et godt resultat, følger produksjonen en nøye utprøvd metode som sørger for at nettsiden oppfyller våre strenge krav til både funksjonalitet og utseende.

Ekspertise på skalerbarhet. Hvorfor låse deg til en fast størrelse på nettsiden? Bruk av solid rammeverk, velprøvd funksjonalitet og skalerbare serverløsninger gjør det enkelt å bygge ut nettsiden din, lage ny funksjonalitet og skalere opp for økt trafikk på nettsiden din.

Sikkert, oppdatert og tilgjengelig. Når nettsiden din er ferdig kan vi hoste den på vår spesialkonfigurerte WordPress-server som inkluderer profesjonell sikkerhet, premium programtillegg, automatisk daglig backup (med ett-klikk gjenoppretting) og optimalisert hastighet og oppetid.

Vi skiller oss ut

Fri support & oppfølging. Alle våre kunder har fri support som del av vår serviceavtale. Både under produksjon og etter publisering holder vi løpende kontakt ved behov. Vi følger opp med rapporter om trafikk og forslag til forbedringer på din nettside.

Det er enkelt og proft. Målsettingen er at det skal være enkelt for deg å ha en nettside som viser frem bedriften din på en profesjonell måte. Alt som er viktig for en nettside, tar vi oss av. For å sikre et godt resultat, følger produksjonen en nøye utprøvd metode som sørger for at nettsiden oppfyller våre strenge krav til både funksjonalitet og utseende.

Ekspertise på skalerbarhet. Hvorfor låse deg til en fast størrelse på nettsiden? Bruk av solid rammeverk, velprøvd funksjonalitet og skalerbare løsninger gjør det enkelt å bygge ut nettsiden din, lage ny funksjonalitet og skalere opp for økt trafikk på nettsiden din.

Sikkert, oppdatert og tilgjengelig. Når nettsiden din er ferdig kan vi hoste den på en av våre spesialkonfigurerte WordPress-servere. Serverne inkluderer profesjonell sikkerhet, automatisk daglig backup (med ett-klikk gjenoppretting) og optimalisert hastighet og oppetid.

Prosjekter

WordPress nettside utvikling

Slik kan vi hjelpe deg:

 • Vi gjør redigering av innhold enkelt, komfortabelt og fritt for frustrasjoner.
 • Vi sørger for at nettsiden er søkevennlig, så dine kunder finner deg.
 • Vi setter deg opp på profesjonell hosting-plattform, så din nettside kjører sikkert, lynraskt og effektivt.

Vår tilnærming til nettsideutvikling

Det er mange som utvikler nettsider der ute, så hva gjør nettopp oss unike?

Vi har en grundig prosess som starter med å bli kjent med din bedrift sine mål, behov og filosofi. Når vi forstår identiteten til din bedrift og hvem din målgruppe er, setter vi i gang med strategien for at din nettside skal skille seg ut og ha en intuitiv brukeropplevelse.

Våre utviklere bygger grunnmuren nettsiden trenger for å nå dine mål. Vi trener opp teamet ditt i å bruke nettsiden (fjerner det tungvinte med å administrere nettsiden), og vi er tilgjengelige om det er noe du trenger.

Vi er stolte av kundeservicen vår og sørger alltid for å være tilgjengelige slik at vi kan tilby den høye kvaliteten du fortjener som kunde.

Klar til å sette i gang?

Vi er klare til å snakke om ditt prosjekt. Book gjennomgang av ditt prosjekt i dag.

Aktuelt om nettside 

Hjem

Om oss

Hjem

Tjenester

Blogg

Om oss

Prosjekter

Kontakt

Support

Kundeportal

 

 

Nettside

Nettbutikk

Skreddersydd Nettside

Synlighet & Markedsføring

Grafikk & Design

Innhold

 

Maler

 

 

Wordpress SEO

Responsivt Design

window.onload = meny(); function meny(){var segments = window.location.pathname.split('/'); var toDelete = []; for (var i = 0; i < segments.length; i++) { if (segments[i].length < 1) { toDelete.push(i); } } for (var i = 0; i < toDelete.length; i++) { segments.splice(i, 1); } var filename = segments[segments.length - 1]; console.log(filename); document.getElementById(filename).addClass='getred'; }