Nettside for din bedrift

Vi gir deg nettsider til konkurransedyktige priser tilpasset dine behov.

Nettsider

Brukervennlige nettsider tilpasset din bedrift

En brukervennlig hjemmeside er viktig for at budskapet til din bedrift skal komme tydelig frem. Men for mange bedrifter er det vanskelig å vite når det er på tide å skaffe ny nettside som er nødvendig for å dekke bedriftens behov.

nettsideløsninger

Link Media har spesialisert seg på å lage nettsider for små og mellomstore bedrifter. Ikke minst har vi spesialisert oss på å kartlegge behovene sammen med bedriften. Derfor har vi kommet frem til tre løsninger.

Landingsside

Bare en side: Det kundene trenger å vite for å komme i kontakt med din bedrift. Hvem du er, hvilke tjenester du tilbyr, kontaktskjema for at det skal være enkelt å komme i kontakt med deg. Passer for deg som ikke har tid til å starte ordentlig med nettsider ennå.

Fra 3000,-

Vi utarbeider godt gjennomtenkte hjemmesider og webdesign som er skreddersydd for din bedrift og målgruppen som skal nås. Dette gjør at du kan presentere det som er viktigst for din bedrift.

Hvorfor nettside fra Link Media?

Slik funker det

Kartlegge

Vi setter av tid til å bli kjent med din bedrift – uten å fakturere timer.

 

Skisse

Vi utarbeider skisse som du godkjenner.

Utvikling

Nettsiden blir produsert med input og god kommunikasjon underveis.

Leveranse

Nettsiden leveres på leveransedato.

Vil du ha en skisse?

Responsive nettsider

Opptimal på alle enheter

Enten det er PC, nettbrett eller smarttelefon – i dag er et optimalt utseende på alle enheter uenværlig for nettsiden din. Derfor er vi avhengige av responsivt design. Vi utvikler en fleksibel layout for nettsiden din som tilpasser seg størrelsen på skjermen og kan nå alle potensielle kunder.

nettbutikk

Effektivt og enkelt

Vi setter opp og tilpasser nettbutikker for alle behov. En nettbutikk gir bedriften din en helt nytt marked og gjør det enklere for alle parter. Vår plattform bygger på WooCommerce som er en verdensledende nettbutikk løsning. Vi støtter alle nettbaserte betalings metoder, på alle skjermer.

© 2019 Link Media AS | Org.nr. NO 915298443 MVA

LAGET MED  I NORGE