Synlighet & Markedsføring

Suksess henger ofte sammen med god planlegging og informerte beslutninger. Sørg for at din bedrift stiller de rette spørsmålene når du investerer tid og energi. Vår kompetanse med analyse, hjelper deg med en komplett strategi for å gjøre din nettside synlig, slik at du vet hvilke spørsmål du skal stille til din målgruppe, og i hvilke kanaler.

Dette sier våre kunder:

Analyse

For å få de rette svarene, må du stille de rette spørsmålene. Jo bedre vi forstår din bedrift, ditt marked, og dine kunder, jo bedre kan vi tilpasse din nettside. Med gode analyseverktøy, gjør vi informerte valg for din nettside og tilstedeværelse på internett.

R

Kundeprofiler

R

Målgruppe analyse

R

Kundestrategi

Enkel og overbevisende kommunikasjon

Riktig informasjon på riktig sted. Et ryddig innholdskart sørger for at besøkende på nettsiden din finner det de leter etter. Målrettet innhold vil opprettholde og bygge opp under interessen besøkende har for produktene og tjenestene dine.

R

Innholdsstrategi

R

Innholdsproduksjon

Engasjer brukerne dine

Hvorfor skal noen lese innholdet på din nettside? Utnytt den ideelle kombinasjonen av funksjonelle elementer og relevant innhold for å sørge for at dine besøkende finner og ufører ønskede handlinger på din nettside.

R

Engasjerende innhold

R

Sosiale medier

R

Skap muligheter

Fra besøk til salg

Hvordan måler du suksess for din bedrift? Hva er målet for din nettside? Ulike bedrifter har ulike mål med sin nettside. Det som er helt sikkert er at med en riktig optimalisert nettside vil du gjøre det lett for kunder å kjøpe produkter, fylle inn kontaktskjemaer, eller laste ned innhold.

R

Oppsett av landingssider

R

Skjemaoppsett og tilpasning

R

Sporing av innsendinger og konverteringer

R

A/B testing

Aktuelle saker

Hvorfor trenger din bedrift digital strategi og markedsføringstjenester?

  Kan du ikke bare betale noen for å gi deg en nettside? Klart du kan, men om du ønsker en nettside som dukker opp i søk på internett og som faktisk oppnår et meningsfylt utfall, kreves det mer enn å bare sende en faktura. Her er noen gode grunner til at din bedrift burde investere i digital strategi og markedsføring.

   #1: Du har blindsoner: Internett er i konstant utvikling. Det som fungerte for bare noen få år siden, kan fort være utdatert i dag. Et profesjonelt byrå vil få deg til å stille de rette spørsmålene som utfordrer dine planer og antagelser. Stilles det gode spørsmål, vil du kanskje se at din innledende strategi får en ny vri.

   #2: Det store bildet: Noen ganger kan det være vanskelig å se ting objektivt. Å jobbe med et pålitelig byrå, gir deg innsikt og vurderinger fra deres perspektiv og kompetanse på nettsider og internettbruk. Dette fører til at du får en plattform du kan være stolt av og som gir deg kontakt med din målgruppe.

   #3: Analyser: En god nettside er et verktøy for din bedrift, og med et godt verktøy går jobben raskere og mer nøyaktig. For å møte dine målsetninger gjør vi grundige analyser av din målgruppe og ditt markedssegment, slik kan vi lage en strategi som gjør nettsiden din synlig og selgende.

   #4: Strategi gir deg en fordel: De fleste selskaper ønsker å fokusere på sin drift. Det å presentere sine sterke sider på en appellerende måte for besøkende på internett er en annen sak. Vi lager en strategi for hvordan nettsiden din blir møtt og hvordan den fremstår over tid. En tydelig digital strategi gir avkastning på lang sikt.

   Klar til å sette i gang?

   Vi er klare til å snakke om ditt prosjekt. Kontakt oss i dag, så sørger vi for at ballen begynner å rulle.

   Hjem

   Om oss

   Hjem

   Tjenester

   Blogg

   Om oss

   Prosjekter

   Kontakt

   Support

   Kundeportal

    

    

   Nettside

   Nettbutikk

   Skreddersydd Nettside

   Synlighet & Markedsføring

   Grafikk & Design

   Innhold

    

   Maler

    

    

   Wordpress SEO

   Responsivt Design

   window.onload = meny(); function meny(){var segments = window.location.pathname.split('/'); var toDelete = []; for (var i = 0; i < segments.length; i++) { if (segments[i].length < 1) { toDelete.push(i); } } for (var i = 0; i < toDelete.length; i++) { segments.splice(i, 1); } var filename = segments[segments.length - 1]; console.log(filename); document.getElementById(filename).addClass='getred'; }