link-media.no

Søkemotoroptimalisering 

Vi utvikler og designer ikke nettsider kun for mennesker. Det er viktig at nettsiden din jobber med søkemotorer, som Google og Bing. Det er her potensielle kunder og besøkende leter etter relevante produkter og tjenester, og det finnes mange misoppfatninger rundt søkemotoroptimalisering (SEO). Her er en kort gjennomgang av hvordan vi går frem for søkemotoroptimalisering av nettsider.

Mobilvennlig design

Søkemotorer belønner mobilvennlige nettsider. En mobilvennlig nettside tilpasser seg størrelsen på skjermen, dette heter responsivt design. Over halvparten av dagens internettbruk går gjennom mobiltelefoner og andre mobile enheter..

Hos Link Media er mobilvennlige nettsider (eller responsivt design som er det tekniske navnet) en del av vårt DNA. Nettsiden din vil se og fungere optimalt på mobil, nettbrett og større skjermer.

WordPress utvikling

Vi har valgt å spesialisere oss eksklusivt på å utvikle nettsider med WordPress. Slik har vi blitt eksperter på den mest populære utviklingsplattformen i verden, og for hver dag som går øker kompetansen.

WordPress er med på å drive utviklingen av internett, dette garanterer at nettsiden alltid vil dra nytte av den nyeste teknologien og trendene innen søkemotoroptimalisering.

Teknisk søkemotoroptimalisering

Hvordan søkemotoroptimalisere i WordPress? Når vi bygger din nettside gjør vi den optimalisert både for mennesker og søkemotorer. I tillegg til godt og relevant innhold, er det mye som kan gjøres gjennom nettsidens tekniske oppbygning. Her er en liste over noen vanlige tilpasninger for søkemotoroptimalisering.

Site Map

Aktiver og konfigurer sitemap.xml. Fortell søkemotorer om oppbygging og hva din nettside inneholder

Google Search Console

Konfigurer og aktiver Google Search Console for din nettside og ditt domene. Se nøyaktig hvordan din nettside fungerer i Google sine søkeresultater

Bildekomprimering

Installer og konfigurer programtillegg for bildekomprimering. Tilpasning og navngivning burde også gjøres manuelt

SEO Plugin

Installer og konfigurer profesjonelt verktøy for søkemotoroptimalisering. Enkel konfigurering av tittel og metabeskrivelser, analyser etc.

301 Redirects

Opprett omdirigering og test 301 redirects for samhandling mellom nytt og gammelt innhold på nettsiden

Google Analytics

Installer og konfigurer Google Analytics plugin. Nøyaktige besøkstall og analyser av besøkende gjør det enkelt å måle hva som virker

SSL Sertifikat

Aktiver HTTPS for din nettside. Google prioriterer sikkerhet ved rangering av nettsider i søkeresultater.

Caching

Installer og konfigurer caching plugin. Søkemotorer som Google belønner raske nettsider. med høyere rangering i søkeresultat.

Bli sett!

Vi gjør bedriften din synlig. Send oss en melding så ordner vi resten.
Vi gleder oss til å høre fra deg.